!-- End Facebook Pixel Code →

Ulei esential de lavanda

15,0 lei

Uleiul esențial de lavandă, sau uleiul volatil cum mai este cunoscut, este obținut prin distilarea inflorescențelor proaspete de lavandă și este produsul principal al acestei plante. Uleiul esential de lavandă, are largi utilizări în industria parfumurilor și a produselor cosmetice. Acest ulei deosebit este probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial, datorită multiplelor virtuți pe care le are. Utilizat pentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos, calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit, regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte, depresii, în stări de panică sau isterie, dureri de cap etc.

Ulei pur, 100% natural, brand propriu, produs românesc!

Ambalaj: sticluță ambra albastră de 10ml. cu picurător pentru o dozare mai ușoară.

Termen de valabilitate: 2 ani

Uleiul esențial de lavandă, sau uleiul volatil cum mai este cunoscut, este obținut prin distilarea inflorescențelor proaspete de lavandă și este produsul principal al acestei plante. Uleiul esential de lavandă, are largi utilizări în industria parfumurilor și a produselor cosmetice. Acest ulei deosebit este probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial, datorită multiplelor virtuți pe care le are. Utilizat pentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos, calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit, regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte, depresii, în stări de panică sau isterie, dureri de cap etc.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Uleiul esențial de lavandă sau uleiul volatil cum mai este cunoscut, este obținut prin distilarea inflorescențelor de lavandă proaspăt culese din cultură proprie și este produsul principal al acestei plante. Uleiul esențial de lavandă, are largi utilizări mai ales în industria parfumurilor și al produselor cosmetice dar nu numai.. Acest ulei deosebit este probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial de pe piață datorită multiplelor virtuți pe care le are. Cel mai des este folosit în aromaterapie datorită mirosului puternic floral care acționează direct asupra sistemului nervos central, pentru atenuarea problemelor cutanate și regenerării pielii, pentru favorizarea somnului și calmarea stărilor de agitație, calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare sau bărbierit, regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte, depresii, în stări de panică sau isterie, dureri de cap..etc.