!-- End Facebook Pixel Code →

Întrebări frecvente

Cum pot crea un cont?

Conturile de client se crează automat atunci când cumpărați un produs.

La pasul de finalizare a comenzii, după ce introduceți datele dumneavoastră, îmediat după caseta unde trebuie să introduceți adresa de email, aveți opțiunea de a crea un cont nou. Dacă bifați acea optiune, contul se va crea automat și veți putea oricând să vă autentificați cu el în LumeaLavandei.ro

În cât timp primesc produsele?

Termenul nostru de procesare al comenzilor este de aproximativ 2-3 zile lucrătoare. La acestea se mai adaugă 1-2 zile necesare livrării prin serviciul de curierat.

Totuși, anumite comenzi pot necesita mai multe zile de procesare, fapt care vă va fi comunicat la momentul confirmării telefonice.

Cu toate că lucrăm cu firme de curierat care au acoperire națională, garanția livrărilor la termenul promis, din momentul ridicării coletelor, aparține curierilor. 

Realizați și alte tipuri de produse?

Facem tot posibilul ca de la an la an să diversificăm gama noastră de produse și să aduce ceva nou pe piață.

De asemenea, creem o serie de produse personalizate, mai ales din categoria Decorațiuni evenimente.

Dacă doriți un produs pe care nu îl regăsiți în magazin, vă rugăm să ne contactați direct, folosind datele din pagina de Contact.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm plata la livrare (ramburs) și plata prin card bancar.

Pentru comenzi mai mari sau mai deosebite, ne puteți contacta direct, folosind datele din pagina de Contact

Datele mele vor fi în siguranță?

Am luat toate măsurile ca toate datele dumneavoastră să fie în siguranță și vă asigurăm că acestea nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele menționate în pagina de Termeni și condiții și în pagina Politica de confidențialitate. Lumea Lavandei operează conform normelor GDPR.

Dacă doriți stergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa [email protected] și ne vom conforma întocmai.

Aveți alte întrebări legate de comanda dumneavoastră sau de produsele noastre?

Ne puteți contacta direct folosind datele din pagina de Contact

 

Sperăm ca experiența dumneavoastră în Lumea Lavandei să fie una deosebită. Ne puteți transmite gândurile dumneavoastră și părerile despre produse prin intermediul paginii noastre de Facebook. Apreciem orice idee sau sfat, dacă ne face mai buni.

 

Abonați-vă la ofertele noastre

Pentru a vă putea notifica atunci când apar produse și oferte noi, vă rugăm să completați adresa de e-mail.